Tips om er leuk en origineel uit te zien

Tips om er leuk en origineel uit te zien

Iedere vrouw wilt er natuurlijk leuk en verzorgd uitzien. Het is ook niet voor niets dat shoppen voor de meeste vrouwen hobby nummer 1 is. Ze kunnen dagenlang winkels afspeuren opzoek naar een leuk shirtje of een leuke broek. Als je dan eenmaal een nieuwe broek of shirt hebt wil je niet dat je beste vriendin toevallig ook hetzelfde heeft gekocht. Helaas gebeurt dit toch nog regelmatig en om daar wat aan te doen geven wij jou wat tips om er altijd origineel uit te zien.

Gebruik je creativiteit

Ben je uitgekeken op een basic jeans? Wees dan niet bang om de schaar te gebruiken. Door een scheur bij de knieën in je broek te kippen maak je de broek weer helemaal hip. Op Youtube staan verschillende instructiefilmpjes waarbij ze stap voor stap uitleggen hoe je dit het best kan doen. Als je een scheur of gat niet genoeg vindt, kan je ook schuurpapier gebruiken om de broek extra speels te maken.
Veel mensen gooien of geven hun oude kleding weg. Dit is natuurlijk erg zonde, je kunt nog zo veel maken van je oude kleding waardoor je het gemakkelijk weer kan gebruiken. Denk hierbij aan dekbedden, telefoonhoesjes en ga zo maar door. 

 

Ontwerp je eigen kleding

Hoe leuk is het wel niet om van iemand een compliment over je kleding te krijgen als je deze kleding zelf hebt ontworpen. Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om hun eigen ontwerpen te laten bedrukken op kleding. Als je zelf niet heel erg handig bent met het creëren van een leuk plaatje op de computer, kan je altijd nog bestaande afbeeldingen in Google gebruiken en laten printen op shirts. Wie weet ontmoet je wel iemand die jouw shirt zo mooi vindt dat hij/zij een shirt bij je wilt kopen!