Verschillende stijlen dames winterjassen

Verschillende stijlen dames winterjassen

Als dame zal je altijd minimaal één winterjas nodig hebben, maar vaak heb je er liever wat meerdere. Wanneer je weer eens een nieuwe winterjas wilt kopen is er zoveel keuze dat het overweldigend kan zijn.

 

Als dame zal je altijd minimaal één winterjas nodig hebben, maar vaak heb je er liever wat meerdere. Wanneer je weer eens een nieuwe winterjas wilt kopen is er zoveel keuze dat het overweldigend kan zijn. Om deze reden hebben wij een overzichtje gemaakt waar je duidelijk kan zien welke stijlen winterjassen er zijn. Hier kun je meteen uitkiezen welke het beste bij jouw pas.   Dames Winterjassen    

De parka jas dames

De jas die al enkele jaren erg populair is, is natuurlijk de parkajas. De parkajas is zo’n jas die zowel mooi als ontzettend praktisch is. Niet alleen past deze jas overal bij door zijn simpele uiterlijk, hij is ook nog ontzettend warm. Bovendien ben je door de capuchon en het vaak waterdichte bovenlaagje goed beschermt tegen weer en wind.  

Faux-fur jassen

Ook deze jassen zijn bijzonder warm, al wil je ze waarschijnlijk niet in de regen dragen. Het afgelopen seizoen hebben we ook de faux-fur jassen regelmatig teruggezien in het modebeeld. Vooral de bontjas met een panterprint is helemaal hot, en kan ook erg mooi zijn.  

Bomberjacks

Nog zo’n jas die de afgelopen jaren veel populairder is geworden. Bomberjacks kunnen erg warm zijn, maar er bestaan ook zeker dunner varianten van deze jas. Het kan dus een jas zijn voor hartje winter, maar ook zeker voor de herfst of lente.  

De klassieke lange jas

Dit is een echte klassieker en past eigenlijk altijd wel. Bovendien heb je hem in veel verschillende varianten maar heeft hij altijd een luxe uitstraling. Vaak zijn ze van stof en kun je ze dus beter binnen houden wanneer het regent of sneeuwt.   Dit waren de vier stijlen winterjassen die we het meest zien. Je kunt nu dus beslissen welke het beste bij jou past en welke je meteen wilt gaan halen in de winkel, of via het internet natuurlijk. Kies vooral een jas die bij jouw levensstijl en kledingstijl past, dan zal je hem het meeste kunnen gebruiken.